Nyílik a hajdúszoboszlói fürdő pünkösdkor

A hajdúszoboszlói Hungarospa strandfürdője május 29-én 9 órától újra várja a vendégeket. A pünkösdi hétvégén az Aquapark is nyitva tart.

 

Idén már 93. alkalommal nyitja meg kapuit a fürdőzni, napozni vágyók előtt a hajdúszoboszlói strandfürdő a pünkösdi hosszú hétvégén. Jelenleg a Hungarospa munkatársai a strand felkészítési, karbantartási munkálatait végzik, ami ütemezetten május végére befejeződik.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumának strandján a 15 medencéjéből 14 vehető igénybe május 29-től, valamint a Mediterrán tengerpart is a látogatók rendelkezésére áll. Mivel a jogszabály szerint töltő-ürítő medencék és élményelemek üzemeltetése egyelőre nem megengedett, a pezsgőmedencét még nem helyezik üzembe a strandon.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően a társaság a vendégek és saját munkavállalói biztonsága érdekében szigorúbb egészségügyi előírásokat léptet életbe – írja a Hungarospa Zrt. honlapján.

Jó hír ugyanakkor az adrenalinkedvelőknek és a csúszás szerelmeseinek, hogy a pünkösdi hétvégén, május 30. és június 1. között, 12–16 óráig az Aquapark is nyitva lesz, amelynek szolgáltatásait kedvezményes, kétórás jeggyel vehetik majd igénybe a látogatók.