Zalakarosi fürdő, minden korosztály számára

Töltsük fel a lemerült aksikat Zalakoroson, ahol minden korosztály megtalálja a megfelelő programokat.

Puskás Ferenc és a Rubik-kocka mellett még sok olyan dolog van, amelyek elhelyezik a térképen Magyarországot. A legendás futballista és a legkelendőbb játék mellett merem azt mondani, hogy többek között hazám wellness létesítményei is világhírűek. Ez elsősorban gyógyító, természetes vizeinknek és az ebből következő magyar gyógyfürdő-kultúrának köszönhető.

A világ számos részéről, beleértve Nyugat-Európát, Oroszországot és még az Egyesült Államokat is, sok turista jön hozzánk, hogy gyógyuljon és kikapcsolódjon, mivel Magyarország a termálvíz és a szórakoztató gyógyfürdők országa. Ebben a cikkben lehetősége van megismerni Magyarország egyik legjobb fürdőjét, a Zalakarosi Gyógyfürdőt, ahol minden bizonnyal feltöltheti életerejét.

Szórakoztató gyógyfürdő és Zalakarosi Termálfürdő


A Zalakarosi Gyógyfürdő Magyarország egyik legmodernebb és legszebb fürdője, ahol a fürdés nemcsak öröm, hanem igazi kalandként szolgál az egész család számára. A gyermekek és felnőttek a medencék mellett a gyógyfürdőben kipróbálhatják az élményfürdő-részleget, adrenalin csúszdaparkot, több gyógyfürdő-tanfolyam, gyógykúrákat és masszázs-programokat is, valamint elektromos gyógykezelés is működik minden korosztály számára, a kikapcsolódást és a kalandot keresve.

A gyerekeknek különálló, 400 négyzetméteres többszintes medencekomplexum áll rendelkezésre, több mint 60 vízi látványossággal, csúszdákkal és vízágyúkkal, kültéri és beltérivel egyaránt.

A felejthetetlen szórakozási és rekreációs lehetőségeket természetesen felnőtteknek is biztosítják.

A beltéri és kültéri élményfürdő szolgáltatásait egész évben élvezhetik a Zalakarosba látogató vendégek. Azok, akik szeretik az izgalmat, szintén teljesíthetik elvárásaikat, mivel az Adrenaline Slide Park új, 400 méteres lejtője, amely új extrém csúszdákat tartalmaz, egyedülálló a környék fürdőválasztékában.

Öt rendkívüli csúszda van az igazi kalandorok számára: A Varázslatos alagút speciális fényhatásokkal; az UFO, amely áthalad a 105 méteren; a Kamikaze, amely eléri a 70 km / h sebességet; a 68 méter hosszú Turbo, átlátszó elemekből építve; és utoljára, de nem utolsósorban a vadvízi kaland rajongók számára készített Rafting-inga.

A Zalakarosi Gyógyfürdőt és Termálfürdőt, egyébként, 1978. óta hivatalosan elismeri az Egészségügyi Minisztérium. A termálvízre épülő, reumatológiai járóbeteg-konzultációban évente több ezer beteg keres gyógyulást. A Zalakarosi víz és kezeléseinek széles skálája kiválóan használható és célzott. Egyre több fiatal ember is élvezi őket.

Milyen lehetőségek vannak még a környéken?

Csak arra, hogy néhány tippet adjak a környékbeli vakáció ideje alatt elérhető további lehetőségekhez. A Balaton csak 30 km-re van innen, míg a horvát határt 40 km-nél, a szlovén határt 70 km-re lehet elérni, ha nemcsak Magyarországon szeretnénk kirándulni. Zalakaros egy tökéletes lehetőség egy csillagtúrára is, ahol mindennap más várost vagy látnivalót tudunk felfedezni.

Mindent összevetve, érezd jól magad a Zalakarosi Gyógyfürdőben, amely csak egy a sok kiváló alternatíva közül a legjobb termálvíz és szórakoztató gyógyfürdők országában. Biztosan felfrissül és újjászület a Zalakarosi Gyógyfürdőben - életkorától függetlenül -, hogy visszatérjen a mindennapi életébe feltöltött aksikkal.

Hol szálljak meg?

Mutatunk pár lehetőséget a linkre kattintva: Zalakarosi szállások