2019 utolsó negyedévének statisztikái 2

Szeretnénk megmutatni, hogy mit értünk el az első negyedévben és, hogy hogyan haladunk tovább a 2020-as évben a partnereinkkel együtt.

Az első negyedévben havi szinten átlagosan 350 ezer ember látogatta az oldalainkat. Ezen a látogatómennyiségen átlagosan havonta 50 szálláshely osztozott.

A közösségi médiában, saját blogjainkban és vendégblogokban elért emberek száma összesen 1 millió 200 ezer ember volt. A kattintások száma átlagosan 29% volt.

Az oldalunkon a szálláshelyekre továbbkattintók száma 10% volt, így havonta 35 ezer kattintást vittünk a partnereinkhez, attól függően, hogy mekkora mennyiséget választottak. 

Ugyan a foglalási konverziót nem tudjuk követni, mert mi csak az előmelegített, releváns látogatókat biztosítjuk, de a visszajelzések alapján 0,7-1% között alakult.

 

Mi várható a jövőben?

Oldalunk 2020 első negyedévében el fogja érni a havi 500-600 ezer fő látogatói számot.

A jó eredmények miatt, januárban már Csehországban is elérhetőek lesznek a partnereink ajánlatai, így a cseh vendégekre is lehet most már számítani.

 

Hogyan oldjuk meg a kommunikációt?

Egy virtuális asszisztenssel dolgozunk, aki kérés esetén kezeli a szálláshelyeknél a cseh vendégek érdeklődését és válaszol a kérdéseikre, segít nekik a foglalásban.

Ez a megoldás, teljesen egyedi és idáig még nem volt elérhető senkinél. A programban résztvevő szálláshelyeknek, nem kell plusz egy embert alkalmazni erre a feladatra, nem terheljük a sales munkáját azzal, hogy nem tudnak válaszolni a cseh nyelvű levelekre.

 

Mi történt még?

Tovább bővítettük a kínálatot az akomo.hu oldalon, mivel szerződést kötöttünk a Hotel & More Hotel Managementtel és a Service 4 You Hospitality Managementtel. Fontos volt számunkra, hogy a menedzsmentek is időben észre vették, hogy a direkt vendég mennyire fontos lesz a 2020-as évben. 

Társalapítónkat Kelemen Attilát felkérték az idei év utolsó MSZÉSZ közgyülésére előadást tartani, ahol 45 percen keresztül lesz hallható. 

 

Dinamikus árazás?

Rengeteg szálláshely használja már a dinamikus árazást, így nekünk is kellet egy megoldás, amivel ezt kezelni tudjuk. Most már az oldalunk is tudja kezelni az összes rendszert és a vendégeket a foglalási motorba tudjuk irányítani, ahol elvégezheti a foglalást.

Vegyük fel a kapcsolatot, ha szeretnének több direktfoglalást elérni. Oldalunk közvetítői jutalékoktól mentes és továbbra is Európaszerte az egyetlen ilyen oldal. 

Több látogatót szeretnék