Tovább bővítettük a kínálatunkat

Tovább bővítette kínálatát az akomo.hu, mivel szerződést kötött a Hotel & More Hotel Managementtel és a Service 4 You Hospitality Managementtel. A direkt értékesítést támogató szolgáltatás nem csak a hazai vendégek számára teszi elérhetővé partnerei ajánlatait, hanem a V4 országok mindegyikében. Így a szállásadók cseh, szlovák és lengyel vendégekre is számíthatnak, közvetítői jutalékok fizetése nélkül.

 

 

Kelemen Attila, a szolgáltatásról elmondta, hogy az Akomo nem egy új szállásközvetítő, hanem egy olyan kereső oldal, amely saját blogok és vendégblog cikkek, saját készítésű videók segítségével, valamint a social media által inspirálja látogatóit.

„Igyekszünk az ajánlatokat a V4 országokban minél szélesebb körben bemutatni, ám mindig a partnerünkkel egyeztetett célcsoport számára készülnek a tartalmaink, hiszen fontosnak gondoljuk, hogy minél magasabb legyen a foglalás konverziója. Víziónk, hogy az emberek 2020-ban „akomózzanak” amikor szállást keresnek, így az ajánlatoknak nem kell a szállásközvetítők ajánlataival versenyezni, mint például jelenleg a legnépszerűbb keresőoldalon”- mondta el a szakember.

                                                                                              

Néhány hónapon belül már az akomo.cz és az akomo.sk is elindul, ahol a magyar ajánlatok mellett a két ország szálláshelyeinek kínálata is elérhető lesz. Egyedülálló szolgáltatásként, igény esetén virtuális asszisztenssel segítjük partnereinket a vendégekkel való anyanyelvi kommunikációban.

Piackutatásunk szerint azok az ajánlatok, amelyekben a vendég anyanyelvén szólalunk meg, kilencszer hatékonyabbak, így ezzel szeretnénk segíteni partenerinknek a jobb konverzió elérésében.