Ha te egy szálloda tulajdonosa vagy értékesítési vezetője vagy, segítünk a marketingben: közvetlenebb módon intézheted a foglalásokat, építheted a saját márkaneved és csökkentheted a költségeket.

Hogyan működik az akomo?

Szálláskereső oldalként működünk (nem szállásközvetítőként), mely a szakmai csapatunk által előválogatott szállásajánlatokat jeleníti meg, jutalékmentesenSzolgáltatásunk a vendégházaktól kezdve a prémium szállodákig, mindenki számára elérhető.

Amikor a látogató egy szálláshelyre kattint, akkor az adott szálláshely weboldalára irányítjuk.

Magyarország utazáskeresési webhelyeként keményen dolgozunk azon, hogy ellássuk felhasználóinkat a nekik szükséges információkkal, így magabiztosan tervezhetik meg az elképzelt utazást.

Miért előnyös az Akomo a szálláshelynek és vendégnek egyaránt?

-Garantáltan a legjobb ár, közvetlenül a szállásadótól.

-Nincs közvetítői jutalék: Hatékony, mert a honlapunkon elhelyezett ajánlatot jutalékmentesen tesszük közzé és a látogatóink kifejezetten szálláskeresés céllal érkeznek az oldalra, majd miután megtalálták a megfelelő szállást, mi tovább irányítjuk a szálláshely oldalára, ahol elvégezheti a foglalást.

-Nincs regisztrációs díj, nincs foglalási díj: Partnereink számára a megjelenés biztosítva van díjmentesen.

-Láthatóságot biztosítunk a szálláshelyeknek, több százezer ember számára: Az Akomo oldalán nagy mennyiségű ember keres szállást magának, így nem csak az ajánlatoddal, hanem a neveddel is rengetegen találkoznak.

-Mert nem csak Magyarországon, hanem Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is megjelenítjük az ajánlatod: Megoldást kínálunk arra, hogy külföldi vendégeid legyenek, úgy hogy ezért sem kell jutelékot fizetned.

-Mert a direkt értékesítés által csökkenhet a havi közvetítői jutalékszámla

- Landing Page/Sales Page: Partnereink számára igény esetén díjmentesen értékesítési oldalt hozunk létre, amely az Akomo által továbított ajánlatkéréseket 100%-ban mérhetővé teszi.

Csomagajánlatok: Nem csak napiárak megjelenítésére van lehetőség, hanem csomagajánlatokat is közzétehetünk, így a vendég kiválaszhatja a számára megfelelő ajánlatot.

Analitika: Mindent, ami a honlapunkon történik azt figyeljük és elemezzük. Ezután egy részletes dokumentumot készítünk, ahol láthatók  a statisztikák és összehasonlítható a saját analitikával. Nem csak a szálláshelyről, hanem a településről és a régióról is küldünk információt.

Nincs rendszer betanítás a munkatársnak: Mivel az oldalunkon nem történik foglalás, így nincsenek felesleges rendszerek, amiket a munkatársaknak meg kellene tanulnia.

Remarketing: Míg más oldalak a saját rendszereikben gyűjtik az adatokat a vendégekről, addig nálunk a vendég az a tiéd, így ha esetlegesen nem foglalna, akkor is egy e-mail cím vagy egy elérhetőség elkérhető tőle, amikor a weboldalra érkezik. Így utána az elköteleződés növelhető és később foglalás is várható, ha nyomon tudjuk követni.

Tervezhető költségek: Az Akomo ára a legkedvezőbb!  Általunk, akár 30 Ft-ért érkezhet egy vendég a szálláshely honlapjára.

 

Próbálja ki az AkomoAds kattintás alapú szolgáltatását :  

 

A modellünk egyszerűen azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor egy utazó rákattint a hivatalos weboldaladra, akkor az Akomo egy 30-52 Ft közötti összeget számol fel, mely függ a megrendelt kattintások számától és szerződés hosszától is.

 

Így a költség előre tervezhető, és biztosan csak a honlapra érkező látogatók után szükséges fizetni. (A megjelenésért nem kell fizetni.) A megrendelt kattintási számon felül egyéb költséggel nem kell számolni. A fizetés minden esetben a kattintások után kerül kiszámlázásra, tehát előre fizetés nem szükséges.

 

Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, amely az igazán vevőközpontú szemléletre épül. Itt a direktben foglaló vendég a fontos, ezért könnyen kezelhető, hatékony és folyamatosan fejlesztett oldalt készítettünk, melyet a látogatók szívesen használnak.

Több éves tapasztalatunkat az állandóan változó igények legmagasabb szintű kiszolgálására fordítjuk, ezért folyamatos fejlesztésekkel javítjuk szolgáltatásainkat, hogy tényleges forgalmat és rentábilis befektetést tudjunk biztosítani partner szálláshelyeinknek.

Egy példa:  
Egy 100.000 Ft értékű foglalás esetén a szállásközvetítők jutaléka átlagosan 13.500 Ft. (Ez egy foglalás jutaléka) 

Az Akomo esetében ugyanezzel az összeggel több száz látogató érkezhet a szálláshely oldalára, akik nem "hideg" látogatók, hanem a megfelelő előszűrés után találják meg az ajánlatot és továbbítjuk a honlapodra, ahol ajánlatot kérhet vagy foglalhat vagy akár elköteleződhet.

Szálláshely adatai

Regisztráljon most