Hogyan lehet alacsonyabb a jutalékszámlád?

Sok sales vezetőnek okoz ez fejtörést, hiszen minden hónapban eljön a nap, amikor ki kell fizetni a közvetítők által küldött, olykor kellemetlenül magas jutalék összeget. Nyilván ez egyetlen szálláshely tulajdonosnak sem a kedvenc pillanata. Neked, értékesítési vezetőnek is járna a vállveregetés, ha ez az összeg csökkenne. Mi ebben segítünk neked!

Hogyan működik az AKOMO?

Inspiráló tartalmakat gyártunk, amelyek által a vendégek igénybe veszik partnereink szolgáltatásait. Bemutatunk egy-egy desztinációt, programot, attrakciót, szálláshelyet, amely vonzóvá teszi a helyet az olvasónak. Nem azt mondjuk, hogy menjen el X.Y. hotelbe, hanem megpróbáljuk belehelyezni a látogatót abba, ami vár rá, ha ellátogat az adott helyre. Ehhez természetesen szállást kínálunk. Jutalékmentesen!

Látogatóinkat blogcikkekből, videókból, Facebook és Instagram profiljaink által, vendég blogcikkeken keresztül, utazási csoportokból és offline megjelenésekkel szerezzük.

Hogyan lehet jutalékmentes a foglalás?

A vendég nem nálunk, hanem nálad foglal. Az AKOMO-ról direkt link mutat a te szálláshelyed foglalási motorjába, vagy ajánlatkérő felületére. Minden adat hozzád kerül a vendégtől, mi ebből teljesen kimaradunk. Így a jövőben a látogatóidból hírlevél feliratkozók, vagy vendégek lesznek. A foglalás tehát nálad történik, közvetítői díjtól mentesen!

                                                      

Miért előnyös ez a szálláshelyek és a vendégek részére egyaránt?

 • mert a vendég garantáltan a legjobb árat kaphatja

 • nincs közvetítői jutalék

 • nincs regisztrációs díj, nincs admin felület
 • láthatóságot biztosítunk a szálláshelyeknek több százezer ember felé
 • a direkt értékesítés csökkenti a jutalékszámlát
 • nem csak napi árakat, hanem csomagajánlatokat is közzétehetsz nálunk
 • nem kell a szállásközvetítők áraival versenyezni és helyezésekért küzdeni velük szemben, mint a Googleben
 • minden hónapban láthatod az analitikát, melyből kiderül, hogy mennyien kerestek rá a régióra, a településre, a szálláshelyedre és mennyien kattintottak át (ezt te is tudod mérni, melyhez, ha szükséges, minden segítséget megadunk)
 • nincs plusz munka velünk, mert minden a te oldaladon történik és nálunk nem kell admin felületet kezelni
 • ajánlataid nem csak Magyarországon, hanem Szlovákiában és Csehországban is elérhető
 • 100%ban előre tervezhető költség

A leírtak már önmagában segítik a direkt értékesítést, ám  további segítséget szeretnénk nyújtani. További 2 szolgáltatást nyújtunk díjmentesen minden AKOMO partnernek, akik július 31-ig csatlakozik hozzánk.

Az egyik az AKOMO SZOBAKÁRTYA, amely 20-40-60 ezer forint értékű utalvány, melyet a vendégek születésnapra, névnapra, nászajándékba, házassági évfordulóra, vagy „csak úgy” vehetnek meg és felhasználhatják az AKOMO partereinél. Ezen kártyák ellenértékét, 100%-ban, tehát jutalékmentesen továbbítjuk a szálláshelyeknek a vendég bejelentkezését követő 24 órán belül.

                                             

 

A másik kiegészítő szolgáltatásunka SZÉP Kártya szálláskalkulátor lesz, amely fejlesztésünknek köszönhetően olyan vendégeket érhettek el, akik talán nem találták volna meg a szálláshelyedet.

Piackutatásunk szerint a vendégek zöme szállásközvetítő portálon keres ajánlatot, foglal és elkölti a SZÉP kártyáján lévő összeget. Mi megfordítjuk a dolgot. Nálunk beütheti majd, hogy mekkora összeg van a kártyáján, mennyivel egészítené azt ki esetleg és ez alapján listázzuk, hogy mit kap a pénzéért az AKOMO partnereinél, jutalékmentesen.

Edukáljuk a vendégeket, mert szerintünk tudnia kell, hogy a közvetítőknél foglalt szállás után ti csak 85-90%-ot kaptok meg. Az AKOMO-nál 100%-ot, hiszen nincs jutalék. Tehát ez a legjobb ár.  A vendég így látja, hogy bizonyos helyen 3 éjszakát kap a pénzéért másol 4-et vagy többet, meg tudja nézni, hogy ez milyen szolgáltatásokkal jár, így megkönnyítjük a választást. A szolgáltatás előnye, hogy a vendég szeme elé kerülnek olyan szállásajánlatok is, amit alap esetben meg sem nézett volna.

Szolgáltatásunk díjazásáról kérj információt az alábbi adatlap kitöltésével:

Szálláshely adatai

Regisztráljon most